Nieuws

SLAM!

SLAM! onthult ADE line-up met maar liefst 44 (inter)nationale dj’s

') ')

12-10-2023

Speciaal voor ADE verhuist de SLAM! studio van woensdag 18 oktober tot en met zaterdag 21 oktober naar het epicentrum van de dancemuziek: Amsterdam. Vier dagen lang worden luisteraars vanuit hotel Room Mate Aitana getrakteerd op de lekkerste livesets en interviews van onder andere: Alan Walker, Armin van Buuren, Dimitri Vegas & Like Mike, Eelke Kleijn, Fedde Le Grand, Gabry Ponte, Headhunterz, James Hype, Joel Corry, Joris Voorn, Mau P, Meduza, Nicky Romero, Nora En Pure, Paul van Dyk en Sam Feldt. SLAM! zorgt hiermee dat heel Nederland én de hele wereld ADE kan meemaken via radio, het YouTube-kanaal SLAM! Music, SLAM! TV en Twitch.

Nationaal en internationaal talent
SLAM! is de dance autoriteit en daarom onlosmakelijk verbonden aan het Amsterdam Dance Event. De reden om dit jaar weer terug te keren en het nóg grootser aan te pakken. De line-up bestaat dit jaar uit 42 dj-acts, waarvan 24 internationaal. Van Finland tot aan Oostenrijk en van Australië tot aan de Verenigde Staten, het talent komt vanuit de hele wereld!

Line-up
De volgende namen zijn te horen live vanuit hotel Room Maite Aitana <KLIK HIER>

SLAM! Super Vip
Van donderdag 12 oktober tot en met dinsdag 17 oktober maken SLAM! luisteraars ook nog eens kans op dikke ADE prijzen. Wie krijgt toegang tot de SLAM! Secret Showcase? Een exclusief feest op donderdag 19 oktober in hartje Amsterdam. Kaarten voor dit feest zijn niet te koop, alleen te winnen. Luisteraars kwalificeren zich ook nog eens voor de hoofdprijs: de SLAM! Super VIP. Deze hoofdprijs bestaat uit een SLAM! Suite in het Room Mate Aitana hotel in Amsterdam waar de winnaar tijdens ADE vier nachten mag verblijven met een vriend of vriendin. Daarnaast krijgen beide personen ook nog eens toegang tot alle feesten tijdens ADE!

Martijn Zuurveen, Radio Director RadioCorp: “Met SLAM! knalt elke dag de energie uit je speakers, maar met ADE doen er we nog een schep bovenop. Dance zit in ons DNA, wij zijn de dance autoriteit van de Nederlandse radiostations en wij weten als geen ander hoe we een feest moeten bouwen. Live vanuit het centrum van Amsterdam zorgen wij dat niemand een seconde hoeft te missen van alles wat met ADE te maken heeft.”

  • ADE
  • SLAM!