Mogelijkheden

KRACHT PATSER

RadioCorp Special Advertising is een mediabedrijf met mooie merken en grote platformen, waar adverteerders hun specifieke doelgroep op een onderscheidende en betaalbare manier kunnen bereiken en raken.

Strategie, creatie, productie en distributie; bij RadioCorp Special Advertising helpen we doelstellingen te bereiken en kunnen we de marketeer op alle manieren ondersteunen en werk uit handen nemen.

Op zoek naar een creatieve invulling van je campagne met maximaal bereik? Zowel in de touch, tell als sell fase van jouw communicatie rondom je product of dienst kan RadioCorp een rol spelen bij het realiseren van jouw doelstellingen!

 • Branded content
 • Branded partnerships
 • Events
 • Sponsoring
 • Print
Let's go

Stuur je briefing

Wil je weten wat wij voor jouw dienst of product kunnen betekenen? Wat je doelstelling of budget ook is, met onze brand en expertise bedenken we graag een creatieve oplossing. Met behulp van onderzoek en data zetten we jouw boodschap natuurlijk zo effectief mogelijk in. Stuur ons je briefing en we nemen contact met je op!

Klik hier
Let's go

ALS GESMEERD

In 8 stappen naar een succesvolle campagne!

Voor iedere adverteerder een creatieve én effectieve invulling van de campagne: van insights en concept creatie tot de inzet van onze personalities en van productie tot uitzending met evaluatie. Alles is mogelijk bij RadioCorp. We begeleiden het proces van A tot Z!

#1
 • 1

  Briefing

  Aan de hand van jouw doelstellingen vul je het briefingsformulier in. Hiermee gaat ons creatief team aan de slag!

 • 2

  Creative sessie

  Creatieve geesten vanuit marketing, radio en digital komen samen tot een creatief concept dat altijd raak is!

 • 3

  Mediaplan op maat

  Voor een optimaal effect stellen wij een multimediaal mediaplan voor je op. Hierin combineren we de kracht van beeld én geluid door middel van radio, tv, onze socialkanalen en websites.

 • 4

  Opdracht

  Je bent blij met het concept en het opgestelde mediaplan. Daarmee is jouw merk niet te missen. De planning start en je weet precies hoe jouw campagne gaat lopen.

 • 5

  Productie

  Onze specialisten zorgen ervoor dat het concept volgens plan en naar jouw tevredenheid wordt uitgewerkt. Spots, video’s en het beeldmateriaal voor social media wordt tot op detailniveau passend gemaakt voor jouw campagne.

 • 6

  We zijn live!

  Jouw multimediale campagne gaat van start en laat al snel de eerste resultaten zien. Dat voelt goed!

 • 7

  Finetunen

  Zijn er gedurende jouw campagne andere wensen ontstaan? Dat kan natuurlijk. We snappen we de dynamiek van marketing en samen zoeken we altijd naar de beste oplossing.

 • 8

  Evaluatie

  Jouw multimediale campagne is afgelopen, het effect is merkbaar. Hoeveel mensen hebben jouw video gezien of spot gehoord? Alle vragen rondom jouw campagne worden beantwoord tijdens de evaluatie.

Teamwork

Mouringh den Dunnen
Commercieel Directeur
Barbecue Grillmaster in het weekend, Commercieel Directeur op weekdagen! Ik heb een passie voor media & advertising en geloof sterk in de impact van branded content. Als betrokken business adviseur houd ik toezicht op succesvolle campagnes bij onze unieke, specialistische doelgroepmerken.
Vincent van Ruijven
Marketing Director B2B
Nieuwsgierig? Dat ben ik zeker! Wat beweegt de consument en belangrijker nog: wat beweegt onze doelgroep on air, online, op events en in de rest van hun dagelijkse leven. Ik houd ervan om van “grijze” onderzoeksresultaten een kleurrijk, boeiend, begrijpelijk én praktisch verhaal te maken waarmee we onze unieke doelgroepmerken verder kunnen laten groeien en adverteerders kunnen overtuigen.
Lizzy Kuijer
Inside Sales Manager
Een controlfreak, dat ben ik zeker. Met plezier zorg ik er met mijn collega’s én met onze klanten voor dat we iedere campagne tot een succes maken. Niets mooier dan een concept op papier uit te rollen en binnen de deadlines live te zien en horen gaan op onze verschillende platformen!
Yoram Cyklik
Account Director Branded Partnerships
Trotse vader van 2 mooie en lieve dochters! Enthousiast en vol overgave bedien ik mijn klanten met mijn kennis en netwerk. Een creatief en commercieel mens die voor zijn klanten door het vuur gaat! Met 2 hele mooie merken onder mijn hoede is er altijd wel een mooi concept te bedenken die aansluit op de klant zijn wensen.
Job Peijnenburg
Accountmanager Branded Partnerships
Jos IJntema
Accountmanager Branded Partnerships
Als groot liefhebber van dance muziek met een passie voor sales en een goede dosis creativiteit begeleid ik onze partners in het vertalen van hun doelstellingen naar impactvolle campagnes en partnerships met onze merken. Door goed te luisteren en werkelijk door de ogen van een klant te kijken, geloof ik dat we het beste resultaat bereiken.
Carina Tjon a Pauw
Accountmanager Branded Partnerships
Gedreven en doelgericht, dat komt naar voren in alles wat ik doe! Of het nu gaat om de Mudmasters of werk. Ik denk graag mee met de klant over hun uitdagingen en ik word er blij van om met het juiste advies hun business te laten groeien. Happy klant = happy me.
Joggem Verheggen
Accountmanager Branded Partnerships
Als Accountmanager Branded Partnerships beschik ik over een stevige dosis strategisch inzicht, creativiteit en de commerciële drive om voor directe adverteerders alsmede voor mediabureaus, de beste oplossingen aan te bieden die leiden tot succes! Hierbij maak ik gebruik van branded content, branded partnerships, video, digital, sponsoring en/of events. Aangevuld met de miljoenen luisteraars van 100%NL en SLAM! Kortom het mooie werk. Nieuwsgierig hoe ik dat doe? Laten we praten!
Nikki Neervens
Concept Creator
Samen met ons team van accountmanagers zorg ik ervoor dat onze klanten de juiste concepten passend bij hun doelstellingen krijgen. Ik begeleid het interne creatieve proces voor onze branded partnership concepten en vertaal elke briefing naar een sympathiek concept passend bij de wens van de klant en zender. Het uitwerken van deze concepten gebeurd altijd meezingend met de hits van 100% NL en SLAM! Of ja, ‘zingen’ – meer meebrabbelen.
Maxime Rauws
Project Coördinator
Altijd blijven lachen is mijn motto! Hoe ingewikkeld, lastig of last-minute een campagne ook is. Wanneer je plezier hebt in je werk, kan je het meeste bereiken en de mooiste resultaten boeken voor zowel jezelf als voor de klant. Ik vind het heerlijk om orde in de chaos te scheppen en om met een gestructureerd plan de campagne tot een succes te maken.
Fiona van Dijk
Project Coördinator
Work hard, Play hard! Iedereen die mij kent, weet dat dit in mijn DNA zit. Als Project Coördinator weet ik alle wensen en behoeften van een klant in kaart te brengen en kan ik dit ook vlekkeloos doorvertalen in een Branded Content campagne. Samen met mijn collega’s in crime, zorg ik ervoor dat er geen deadline gemist wordt en dat we terug kunnen kijken op een geslaagde campagne! Let’s Rock!
Nancy Corné
Sales Coördinator
Let’s dance! De slingers ophangen en swingend de dag door, dat is mijn motto. Samen met klanten de meest pakkende en mooie campagnes opzetten. Ik zorg graag dat alle puntjes op de “i” worden gezet en dat niets over het hoofd wordt gezien bij iedere campagne! Gaan wij er samen een succesvolle en knallende campagne van maken?!
Joan Mulder
Project Coördinator
Muziek, daar krijg ik energie van! Energie die ik graag inzet om samen met klanten en collega’s een toffe campagne neer te zetten. Om die campagne dan vervolgens terug te horen én te zien op onze kanalen, daar doe ik het voor!