SLAM!

De beste muziek van Nederland!

Al 17 jaar lang is 100% NL het favoriete radiostation voor liefhebbers van popmuziek en artiesten van Nederlandse bodem. Elk moment van de dag creëren we de juiste sfeer met een lekkere playlist vol met de beste muziek van Nederland. De hits van Maan, Davina Michelle, Snelle, Ilse DeLange maar ook Nick & Simon, BLØF of Rolf Sanches; je hoort ze bij ons! Onze DJ’s behandelen in hun programma’s relevante onderwerpen die de luisteraars aanspreken. We verbinden, verblijden en verrassen elke dag, in elke situatie en op elk moment. Bij de start van de dag houden we je op de hoogte van de actualiteiten, overdag maken we je blij met minder gepraat en meer muziek en op vrijdag dragen we bij aan een vrolijk humeur door je mee te laten zingen met bekende hits. 

Jouw doelgroep

Ruim 6 miljoen verschillende Nederlanders hebben een muziekvoorkeur voor Nederlandse popmuziek. We zijn er voor de echte fans die ons elke dag aanzetten, maar ook voor de mensen die gewoon af en toe zin hebben in een portie Nederlandse muziek. Gewoon even een eigen moment met 100% NL in de auto, thuis met de kinderen en familie of met collega’s op het werk.

We zijn er voor de ‘gewone’ Nederlander. Onze luisteraars zijn optimisten. Ze houden van gezelligheid en genieten volop van het leven. Daarbij zijn familie en vrienden belangrijk en is de rol van 100% NL die sympathieke vriend die altijd welkom is en de juiste sfeer brengt. Voor adverteerders is 100% NL dus het adres om hun boodschap over te brengen. Het is altijd raak! Met een weekbereik van zo’n 1,3 miljoen verschillende luisteraars per week is 100% NL een van de grote radiostations van het land.

Leeftijd : 20-49 jaar
Target : Vrouwen 20-49, jonge gezinnen, shoppers

60%
van de luisteraars is vrouw
60%
koopt weleens online
30%
luistert online naar 100% NL
52%
luistert wekelijks in de auto
77%
heeft interesse in koken en eten

Keiharde feiten

 • radio

  1,5 miljoen luisteraars per week

  Lees meer
 • digital radio

  25 miljoen streamstarts per jaar

  Lees meer
 • televisie

  1,2 miljoen kijkers per maand

  Lees meer
 • instagram

  58.000 volgers

  Lees meer
 • facebook

  114.000 volgers

  Lees meer
 • print

  75.000 exemplaren per editie

 • events

  11 edities 100% NL Awards

 • app

  65.000 app installs

Bekend van

Iedere werkdag tussen 06:00 en 10:00 uur

Goedemorgen 100% NL

Start de dag goed met Giorgio Hokstam in de feel good ochtendshow van Nederland. Je hoort de lekkerste Nederlandse popmuziek en de laatste actualiteiten. Je dag kan niet meer stuk!

Maandag-donderdag tussen 16:00 en 19:00 uur

De Barry Paf Show

Positief, vrolijk en altijd vol energie; dat is Barry Paf. De Barry Paf Show is de perfecte afsluiter van je werkdag in de avondspits!

Jaarlijks radio-event!

Top van de Nederpop

Tijdens de Top van de Nederpop zetten we de beste artiesten van Nederland in het zonnetje!

Iedere zaterdag tussen 15:00-17:00

100% NL Top 20

Iedere zaterdag tussen 15:00 en 17:00 uur hoor je op 100% NL de 20 beste tracks van Nederlandse bodem!