Sunlite

Soft & easy

Sunlite is de plek waar je moet zijn voor de beste relaxte muziekmix. Met onze soft pop en love songs kom je direct tot rust en krijg je een prettig gevoel. De muziek die je hoort is altijd goed en brengt je in een relaxte en vertrouwde sfeer. Sunlite is zowel thuis, op je werk en in de auto een heerlijke wellness voor je oren en brengt een oase van rust in je drukke leven.

Sunlite brengt 24 uur per dag non stop muziek met uitsluitend onderbrekingen voor nieuws en weer op het hele uur. Tijdens de ochtend- en avondspits zijn de headlines van het nieuws te horen op de halve uren. Sunlite is het nieuwe radiostation van RadioCorp dat sinds november 2021 te ontvangen is op DAB+, online, diverse radio apps en digitale kabel/IP TV.

Jouw doelgroep

Ruim 2,3 miljoen Nederlanders hebben een muziekvoorkeur voor soft popmuziek. Hiervan is 50% man en 50% vrouw. Ruim 84% van deze groep Nederlanders luistert wekelijks naar radio. Sunlite richt zich primair op Vrouwen 35–54 jaar. De levensstijl van de doelgroep is ‘gevestigd en actief’; de kinderen zijn of net het huis uit of gaan het huis uit, er worden veel tripjes en reizen gemaakt, met name korte stedentrips naar het buitenland. Ook de bios, het theater of goede restaurants worden vaak bezocht.

Leeftijd: Vrouwen 35–54 jaar
Target: Boodschappers
Tarieven (digital) audio: eerste kwartaal 2022 | tweede kwartaal 2022 | derde kwartaal 2022 | vierde kwartaal 2022

Luister overal

  • Radio

    In heel Nederland via DAB+

  • Online

    Via website en radioportals

  • Smart speaker

    Google Home, Alexa, Sonos etc

Onze muziek

Relaxte muziekmix

Op Sunlite hoor je de rustige songs van Adele, Danny Vera, George Michael, Ed Sheeran maar ook Phil Collins, John Mayer, Whitney Houston en Justin Bieber.