Nieuws

SLAM!

SLAM! DJ Anoûl Hendriks overhandigt Global Breakthrough Award aan Nederlandse DJ Mau P

') ')

18-10-2023

De Nederlandse DJ en producer Mau P heeft woensdag de Global Breakthrough Award ontvangen tijdens het Amsterdam Dance Event (ADE). Na een indrukwekkende liveset bij radiostation SLAM! werd hij nietsvermoedend verrast door SLAM! DJ Anoûl Hendriks die op zijn beurt met de award tevoorschijn kwam.

Mau P over de SLAM! Breakthrough Award: ”Wat tof dit! Ik heb een hele mooie plek in mijn huis waar ik al mijn awards verzamel. Dit is mijn tweede award, dus deze SLAM! Global Breakthrough Award 2023 gaat zeker een mooie spot krijgen.”

Mau P brak in een jaar tijd wereldwijd door dankzij zijn hit “Drugs From Amsterdam”. Sinds de release in september vorig jaar telt het nummer 122 miljoen streams op Spotify. In de tussentijd werd de Nederlander door bekende namen als Calvin Harris en Swedish House Mafia gevraagd om remixen te maken van hun grootste hits. Als erkenning voor dit wereldwijde succes heeft SLAM! deze prijs dit jaar aan Mau P uitgereikt.

Mau P is geen onbekende voor het radiostation. Zijn eigen radioshow is sinds 2022 elke vrijdag- op zaterdagnacht te horen op SLAM!. Ook in eigen land staan fans voor Mau P in de rij, want zijn eigen ADE-show van woensdag 18 oktober op Thuishaven was in een oogwenk uitverkocht.

De SLAM! Global Breakthrough Award is bedoeld voor talent uit eigen land dat de internationale muziekscene verovert met een onmiskenbare bijdrage aan de elektronische muziekindustrie tot gevolg.

  • #MauP #Award