Nieuws

100% NL

SLAM!-DJ roept op unieke wijze luisteraars op zich te vaccineren

') ')

08-01-2021

SLAM!-DJ Martijn La Grouw heeft Rampeneren van The Partysquad, Ali B en Yes-R uit 2006 geïnjecteerd met een flinke dosis actualiteit. De DJ heeft de nederhopklassieker in een nieuw jasje gestoken en omgedoopt tot ‘Vaccineren’. Met deze parodie wil hij voor meer positiviteit zorgen rondom de corona-vaccinaties.

Martijn La Grouw: ‘’Het idee ontstond toen bekend werd gemaakt dat het vaccinatieproces van start ging en duidelijk werd dat nog 25% van de Nederlanders overtuigd moest worden om zich te laten vaccineren. We dachten, hier gaan we een handje bij helpen. We zijn natuurlijk voor vaccineren en proberen er op deze manier een leuke, maar vooral positieve draai aan te geven. Door een parodie te maken hopen we SLAM!-luisteraars aan het denken te zetten, op een grappige en positieve manier. Want iedereen heeft toch weer zin in een feestje deze zomer!’’

De track werd geprimeurd in La Grouw’s ochtendshow Early Birds op SLAM!. Luisteraars reageerden massaal op het nummer en vroegen of het nummer ook zou worden uitgebracht. Dat bracht de DJ op ideeën en dus besloot hij een videoclip te maken voor ‘Vaccineren’. Het eindresultaat is te bekijken op Instagram en het SLAM! Radio YouTube kanaal. De video is hier te downloaden.

  • Pers
  • SLAM!