Nieuws

100% NL

Hans Klok trapt ‘Avondklokshow’ af op 100% NL

') ')

21-01-2021

Illusionist Hans Klok opent en presenteert aanstaande zaterdag de eerste uitzending van De Avondklokshow op 100% NL. Het tijdelijke radioprogrammma gaat van start zodra de Tweede Kamer vandaag akkoord geeft op de noodmaatregelen. Het programma staat volledig in het teken van de avondklok en is vanaf zaterdag te horen op de radiozender, van 19.00 tot 22.00 uur. Hans Klok presenteert de allereerste uitzending, waarin luisteraars een magische avond lang kunnen genieten van de leukste spelletjes, gesprekken, toepasselijke muziek en bizarre verhalen. 100% NL-dj Stephan Jacobs zal Hans begeleiden en neemt daarna het stokje over.

Hans Klok: ‘We waren al een tijdje in overleg, maar nu mag ik het dan toch eindelijk aan de grote klok hangen. Ik vind het ontzettend gaaf dat ik de eerste Avondklokshow op 100% NL mag presenteren! Mijn naam leent zich hier natuurlijk perfect voor. Het wordt een show waar de thuiszittende luisteraar centraal staat en waar magie natuurlijk ook niet mag ontbreken. Ik hoop mensen een lach op het gezicht te toveren en roep iedereen op om te luisteren naar deze speciale uitzending’.

Martijn Zuurveen, Radio Director RadioCorp: ‘100% NL wil in deze lastige tijd nog meer positiviteit brengen. Nu veel luisteraars ’s avonds verplicht thuis moeten blijven, bieden wij ze ook ’s avonds extra entertainment. Dat Hans Klok de eerste show opent en presenteert, is een absolute radiosensatie.’

  • 100% NL
  • Pers