Nieuws

SLAM!

Levels van Avicii beste dancetrack ooit

') ')

11-10-2021

Het nummer Levels van Avicii staat dit jaar op nummer 1 in de SLAM! Dance 1000. Het nummer uit 2011 is door luisteraars verkozen tot beste dancetrack ooit gemaakt. Vanmorgen is de SLAM! Dance 1000 van start gegaan: de lijst met de 1000 beste dancetracks ooit gemaakt in de mix.

SLAM!-dj Martijn La Grouw: ‘’In de week van ADE staat SLAM! volledig in het teken van de dance. Ik verheug me enorm op al die dance classics in één gigantische mix. Levels van Avicii is wat mij betreft de terechte nummer 1, dè doorbraak-track van een man die de dancemuziek voor altijd heeft veranderd.’’

SLAM! en ADE
De SLAM! Dance 1000 is deze hele week (van 11 t/m 15 okt) tussen 07.00 uur en 19.00 uur te horen. Ook de avondprogrammering staat in het teken van de populairste dancelijst. Onder andere Armin van Buuren, Nicky Romero en Fedde le Grand komen langs in de studio bij het Avondcircus om te praten over hun favoriete tracks en de meest memorabele momenten uit hun carrière.

SLAM! is dit jaar ook mediapartner van de DJ Mag Top 100 DJs awards. In de AFAS Live wordt woensdag de populairste dj ter wereld bekendgemaakt.