Over RadioCorp

Wij zijn RadioCorp

RadioCorp is onderdeel van Mediahuis en het leukste mediabedrijf van Nederland met Radio Veronica, 100% NL, SLAM!, Sublime, Sunlite en Nostalgie als sterke mediamerken. Wij zijn gedreven, gedurfd & rebels. We hebben de ambitie om 24/7 de meest aansprekende en onderscheidende content te maken. Met onze merken entertainen we elke maand meer dan 5 miljoen Nederlanders.

Visie

We maken altijd aansprekende en onderscheidende content dat via alle voor de doelgroep relevante platformen beschikbaar is. Hiermee willen we zo veel mogelijk mensen bereiken en fan maken. Met onze merken Radio Veronica, 100% NL, SLAM!, Sublime, Sunlite en Nostalgie zijn we de marktleider in multimedia doelgroep media en zijn actief in radio, digitale audio, digitale platformen, TV, print en sales exploitatie.

Missie

We willen een relevant mediabedrijf zijn, dat door creatief en onderscheidend opereren een succesvolle, groeiende plek in het Nederlandse medialandschap inneemt. We zijn de vechters in medialand en ons motto is: alles wat we doen is altijd raak!

We hebben veel liefde, passie en grote betrokkenheid bij ons werk en zijn trots op Radio Veronica, 100% NL, SLAM!, Sublime, Sunlite en Nostalgie. Elke dag zorgen we voor de beste content, meest impactvolle marketing en de juiste salesaanpak. Dit doen we met een klein en fanatiek team vanuit onze sfeervolle oude boerderij in Naarden.

Turn it up

200%

Content, creativiteit, commercie en fun komt bij ons samen. We zijn continu op zoek naar nieuwe energie en ideeën voor groei en verbetering.

We houden van aanpakken en willen samen het beste resultaat behalen. We doen het op onze eigen(wijze) manier. We vinden het belangrijk dat we ons ontwikkelen. Daarom krijg je alle ruimte en vrijheid om te laten zien wat je in huis hebt en om nieuwe ervaring op te doen.

We're hiring

Om onze groeiende positie verder te kunnen uitbouwen zoeken wij regelmatig nieuwe collega’s. Vind jij het leuk om aan de slag te gaan bij een jong creatief mediabedrijf waar de radio 24/7 aan staat? Check dan vooral de onderstaande video!

Klinkt jou dit als muziek in je oren? Lees dan verder, want misschien word jij dan wel onze nieuwe collega. We hebben op dit moment de volgende vacatures: