Nieuws

SLAM!

Vanaf vrijdag: distributie veranderingen radiostations Mediahuis

') ')

31-08-2023

Vanaf morgen, vrijdag 1 september, gaat er wat veranderen op je radio. Door de veiling van radiolicenties zullen diverse radiostations verhuizen van FM-frequentie en of (deels) niet meer te horen zijn op FM. Ook voor de radiostations van Mediahuis zijn er een aantal veranderingen. Wat gaat er veranderen voor 100% NL, Radio Veronica, SLAM!, Sublime en Nostalgie? Je leest het hier!

100% NL
Voor 100% NL verandert er niets. Het station met de beste muziek van Nederland blijft gewoon overal op de huidige FM-frequenties te horen. Ook het online, DAB+ en digitale kabel ontvangst blijft alles gelijk. Lekker makkelijk! Check 100p.nl voor meer info!

Radio Veronica
Radio Veronica verhuist naar het huidige FM-pakket van SLAM! en blijft overal in Nederland te horen. Online, DAB+ en digitale kabel ontvangst blijft gelijk. Om de nieuwe plek op FM te vieren hoor je deze week De Housewarming Hitlijst met de meest gedraaide Veronica hits aller tijden. Check radioveronica.nl voor meer info!

SLAM!
SLAM! blijft op FM te horen in de Randstad en verhuist in dit gebied naar nieuwe FM-frequenties. Online, DAB+ en digitale kabel beluistering blijft gelijk. SLAM! is niet te stoppen en knalt lekker door. Om dit te vieren is er de SLAM! Feestweek. Check slam.nl voor meer info!

Sublime
Sublime zal niet meer te horen zijn op FM maar blijft te beluisteren via online, DAB+ en digitale kabel. Hierbij verhuist Sublime op DAB+ naar de huidige DAB+ frequentie van Nostalgie. Sublime gaat dus volledig digitaal door en blijft hét adres voor de lekkerste funk, soul en jazz. Check sublime.nl voor meer info!

Nostalgie
Nostalgie met non-stop de grootste klassiekers uit de 80’s, 90’s en 00’s is vanaf nu niet meer te horen op DAB+. Het station is uitsluitend via online streaming te horen.

Sunlite
Voor Sunlite blijft alles hetzelfde. Het radiostation met de lekkerste soft & easy muziekmix blijft online, via DAB+ en digitale kabel te beluisteren.

Vintage Veronica
De classics van Vintage Veronica uit de 60’s, 70’s en 80’s blijven te horen via online en DAB+.

  • FM-frequenties
  • Pers