Nieuws

SLAM!

SLAM! verrast DJ Max Bolhuis met gouden plaat voor zijn hit Dyscalculie

') ')

15-05-2023

Gisteravond is SLAM! DJ Max Bolhuis nietsvermoedend verrast met zijn eerste gouden plaat voor het nummer Dyscalculie. De hit, die begin maart werd uitgebracht, is inmiddels meer dan 11 miljoen keer gestreamd, waaronder 8.6 miljoen keer in Nederland. Hiermee heeft Max de gouden status te pakken. SLAM! verraste hem gisteravond met dit heugelijke nieuws. De gouden plaat werd op Moederdag vol trots door zijn eigen moeder overhandigd tijdens Max zijn eigen radio-item ‘Rap Door Je Weekend’.

Quote Max Bolhuis: ”Ongelofelijk, een gouden plaat voor ‘Dyscalculie’ en inmiddels méér dan 11 miljoen streams. Ik heb gisteravond voor de eerste keer met tranen in mijn ogen radio geprobeerd te maken, ik had het gewoon niet verwacht! Ik wil iedereen bedanken die het nummer de afgelopen tijd heeft geluisterd en ik kan niet wachten om binnenkort nieuwe muziek met jullie te delen.” 

Rap door je weekend
Elke zondagavond van 19.00 – 22.00 uur verzorgen Patrick en Max de afterparty van het weekend bij SLAM! In dit programma heeft Max zijn eigen radio-item genaamd ‘Rap Door Je Weekend’. Elke week ontvangt hij drie woorden van een luisteraar, waar hij vervolgens een nummer omheen bouwt. De uitzending van zondag 19 februari 2023 ging compleet viraal. Max kreeg de woorden ‘zuigen’, ‘verhuizen’ en ’tattoo’ van luisteraar Emma en een aanstekelijke beat van Penchi. In slechts 15 minuten toverde hij de woorden om in het nummer Dyscalculie. Vijf dagen na de lancering van het nummer pakt Max de nummer één positie van de Spotify Top 50. Binnen twee maanden bereikt de track alleen al op Spotify 11 miljoen streams en inmiddels wordt de hit al in 165 landen gestreamd.

  • #gouden #plaat