Nieuws

SLAM!

SLAM! scoort hoogste marktaandeel ooit!

') ')

22-11-2022

SLAM! schrijft vandaag geschiedenis. Het radiostation scoort de beste luistercijfers sinds haar bestaan. In de doelgroep 20-49 jaar behaalt SLAM! in sept-okt’ 22 een marktaandeel van maar liefst 3,9%. Dit is het hoogste marktaandeel dat de zender ooit heeft gescoord.

Ook in de doelgroep Mannen 20-34 jaar breekt de zender haar records. In de periode sept-okt ’22 heeft het station in deze doelgroep een marktaandeel van 8,9%. Ook dit is nog nooit eerder voorgekomen in de geschiedenis van de zender. Dit blijkt uit de meest recente luistercijfers van het Nationaal Luister Onderzoek, uitgevoerd door GfK, die zojuist bekend zijn gemaakt.

Martijn Zuurveen, Radio Director RadioCorp: “Wat een ongekende luistercijfers! Dit is het jaar van SLAM!. We blijven keer op keer records breken. Het is fantastisch om te zien dat onze nieuwe ‘Boost Your Life’ belofte en nieuwe programmering zijn vruchten afwerpt. Ook waren we afgelopen maand live te horen en te zien vanaf Amsterdam Dance Event. Helemaal raak in onze doelgroep met live-sets en interviews van de grootste dj’s ter wereld. De energie knalde uit de speakers en… daar pakken we natuurlijk mee door. We gaan knallend het jaar uit met een Housuh in de Pauzuh XL editie”.

  • Pers
  • SLAM!