Nieuws

SLAM!

SLAM!-Luisteraar wint 30.000 euro door wachtwoord te kraken

') ')

29-04-2022

Een zinderende finale op radiozender SLAM! vanavond! De 28-jarige Rosan Peeks uit Apeldoorn won maar liefst 30.000 euro gewonnen het SLAM!-spel Het Wachtwoord.  In het programma Het Avondcircus nam Rosan het op tegen twee medefinalisten. Ze wist – live op de radio – het allerlaatste wachtwoord te kraken en gaat naar huis met dit enorme geldbedrag.

 

Rosan Peek: “Ik kan niet bijna niet geloven; het is zo’n groot bedrag!! Ik kan het heel goed gebruiken, omdat ik ga verhuizen”.

Martijn Zuurveen, Radio Director RadioCorp: “De afgelopen weken hebben onze luisteraars en volgers massaal meegespeeld met ‘Het Wachtwoord’. Er kwamen meer dan tienduizenden reacties binnen via radio, SLAM!-tv en onze socials. Het is te gek om te zien dat dit zo leeft en dat we elke keer weer een luisteraar blij kunnen maken met zo’n groot geldbedrag”

Het Wachtwoord
Heel Nederland was de afgelopen weken in de ban van Het Wachtwoord. Het spel is inmiddels een begrip op de Nederlandse radio. Luisteraars zitten aan de radio gekluisterd om met de hints, die door de radio-dj’s werden gegeven, wachtwoorden te kraken en daarmee een finale plek te bemachtigen. Deze winnaars streden in de finale in het radioprogramma Het Avondcircus met Daniël Lippens en Erik-Jan Rosendahl.

  • Pers
  • SLAM!