Nieuws

SLAM!

SLAM!-luisteraar wint 30.000 euro met Het Wachtwoord

') ')

01-12-2021

In het programma Het Avondcircus op radiozender SLAM! heeft de 21-jarige Janne Veldpaus 30.000 euro gewonnen. Tijdens de spannende finale van ‘Het Wachtwoord’ nam Janne het op tegen vier medefinalisten. Zij wist –live op de radio- met de juiste sleutel de kluis te openen en gaat naar huis met dit enorme geldbedrag.

Winnares Janne Veldpaus: “Ik kan het bijna niet geloven en ben dolgelukkig. Ik ga het flink vieren met mijn vriend en uitgebreid shoppen. Daarna ga ik rustig nadenken wat ik met de rest van het geld ga doen”

Martijn Zuurveen, Radio Director RadioCorp: “De afgelopen weken hebben onze luisteraars en volgers massaal meegespeeld met ‘Het Wachtwoord’. Logisch, want wie wil er nu niet 30.000 euro winnen! De tweede editie van ‘Het Wachtwoord’ heeft veel spannende content opgeleverd. De reacties via radio, SLAM!-tv en onze socials bleven maar binnenstromen. Dat smaakt naar meer.”

Het Wachtwoord
De afgelopen maand stond radiostation SLAM! in het teken van ‘Het Wachtwoord’. Luisteraars zaten aan de radio gekluisterd om met de hints, die door de radio-dj’s werden gegeven, wachtwoorden te kraken en daarmee een finale plek te bemachtigen. In totaal werden er vijf wachtwoorden geraden. Deze winnaars streden vanavond in de finale in het radioprogramma Het Avondcircus met Daniël Lippens en Erik-Jan Rosendahl.

  • Pers
  • SLAM!