Nieuws

SLAM!

SLAM! behaalt hoogste marktaandeel ooit

') ')

09-08-2023

SLAM! Boost het leven! En ook in deze regenachtige zomervakantie zorgt SLAM! voor hete cijfers. Het radiostation realiseert in week 31 met maar liefst 3,92% haar hoogste marktaandeel ooit in de doelgroep 20 – 49 jaar. Dit is het hoogst gerealiseerde marktaandeel in het 23 jarig bestaan van SLAM!. Dit blijkt uit de meest recente luistercijfers van het Nationaal Media Onderzoek (NMO) die op woensdag 9 augustus gepubliceerd zijn.

Confetti door de speakers 
De realisatie van dit ongekende marktaandeel is onder andere te danken aan Housuh in de Pauzuh XXL, wat sinds zaterdag 5 augustus tot en met donderdag 10 augustus tussen 06.00 – 00.00 uur te horen is. ‘Housuh in de Pauzuh’ is inmiddels uitgegroeid tot een waar begrip, waarbij alle genres in de mix voorbij komen.

De cijfers van de eerste twee dagen beloven veel goeds voor de rest van de speciale week, aldus Martijn Zuurveen, Radio Director van SLAM!:‘Housuh in de Pauzuhis een show waarvan we normaal gesproken dagelijks al het positieve effect terug zien in de luistercijfers. En ook nu weer tijdens de Housuh in de Pauzuh XXL editie gaan de cijfers door het dak. SLAM! boost your summer!” 

  • #SLAM! #MARKTAANDEEL