Nieuws

100% NL

René Froger wint prijs voor meest iconische uithaal

') ')

30-08-2021

René Froger is geëerd met een award voor de meest iconische uithaal uit de Nederlandse Popmuziek. De nietsvermoedende zanger werd tijdens de ochtendshow van 100% NL verrast door 100% NL-dj Koen Hansen. Het liedje ‘’Alles Kan Een Mens Gelukkig Maken’’ met de Uithaal ‘’Een Vers Kopje Thee’’ is door de luisteraars van 100% NL namelijk verkozen tot meest iconische Uithaal uit de nederlandse popmuziek.

Luisteraars konden ook stemmen op uithalen uit de liedjes: ‘Afscheid’ van Glennis Grace, ‘Mexico’ van Zangeres Zonder Naam, ‘Door de wind’ van Miss Montreal en ‘Jij bent zo’ van Jeroen van der Boom. De verkiezing was het startschot van het 100% NL radiospel ‘De Uithaal’, die op maandag 30 augustus van start zal gaan.

René Froger: “Ik wil de luisteraars van 100% NL bedanken. Dit is een prijs van het publiek, van de fans, en dat vind ik altijd heel belangrijk. Ook complimenten aan schrijvers Westbroek en Temming, zij hebben het liedje natuurlijk geschreven. Ik ga het vieren met een biertje, maar nu eerst natuurlijk met een vers kopje thee.’’

  • 100% NL
  • Pers