Nieuws

Sunlite

RadioCorp start nieuw radiostation: Sunlite

') ')

09-11-2021

RadioCorp is vandaag gestart met een nieuw radiostation: Sunlite Radio. Sunlite is vanaf nu overal in Nederland te ontvangen via DAB+, online, de digitale kabel en diverse radio apps. Sunlite brengt een muziekmix die op dit moment nog niet te horen is op de landelijke radio: relaxte soft & easy pop, love songs en ballads.

Vanaf nu is het bij Sunlite altijd raak als je houdt van de soft & easy songs van o.a. Ed Sheeran, Adele, George Michael maar ook John Mayer en Elton John. Sunlite brengt 24 uur per dag non stop relaxte muziek alleen onderbroken door nieuws en weer, zodat de luisteraar tot rust kan komen in het drukke ritme van de dag.

Behalve online, de digitale kabel en de diverse radio apps, is Sunlite direct overal in Nederland te horen via DAB+ (digitale etherradio). DAB+ is de ‘opvolger van FM’ en de beluistering van radio via DAB+ groeit de laatste tijd fors. Inmiddels vindt al zo’n 12% van de totale radiobeluistering plaats via DAB+ en heeft al 25% van alle huishoudens een DAB+ radio. Ook worden alle nieuwe auto’s in Europa sinds dit jaar uitgerust met een DAB+ radio. Hierdoor is Sunlite ook direct te beluisteren op de autoradio.

Welkom bij Sunlite; Music You Love
Sunlite is Nederlands nieuwste radiostation en is vanaf nu de plek waar je moet zijn voor de meest relaxte muziekmix. De muziek op Sunlite geeft je altijd dat fijne vertrouwde gevoel en is een oase van rust in het drukke ritme van de dag met volle agenda’s en de vele dagelijkse verplichtingen. Op Sunlite hoor je daarom geen dj’s met spelletjes, gepraat of telefoongesprekken, maar wel de Music You Love met altijd de meest soft & easy hits van o.a. Ed Sheeran, Adele, George Michael, Danny Vera en Elton John. We zijn er met non stop muziek en op het hele uur hoor je het actuele nieuws en weer, zodat je altijd op de hoogte bent.

  • Pers
  • Sunlite