Nieuws

SLAM!

Publieke en commerciële radiozenders samen in actie voor Oekraïne met Radio555

') ')

03-03-2022

Het conflict in Oekraïne dreigt voor 44 miljoen Oekraïners uit te lopen op een humanitaire ramp. Hulp is voor ieder van hen van levensbelang. Daarom bundelen wij samen met de landelijke radiozenders NPO Radio 2, NPO 3FM, NPO Radio 5, Qmusic, Radio 538, Radio 10, Radio Veronica en Sublime de krachten om geld op te halen voor Giro555.

Op maandag 7 maart is op alle deelnemende zenders het gezamenlijke programma Radio 555 te horen, waarvoor de dj’s in verschillende formaties samen 15 uur lang radio maken. Hiermee proberen zij zoveel mogelijk geld op te halen voor de slachtoffers die hard getroffen worden door het conflict in Oekraïne. Luisteraars kunnen een nummer aanvragen voor geld of direct doneren via radio555.nl.

Luisteraars kunnen zelf bijdragen door een plaat aan te vragen voor geld of direct te doneren via radio555.nl. Ook de reclameblokken die normaliter op alle deelnemende radiozenders te horen zijn worden die dag vervangen door unieke content, geproduceerd tijdens deze radiodag. De volledige commerciële opbrengst van de reclameblokken komt ten goede aan de actie. 

  • 100% NL
  • Radio555
  • SLAM!