Nieuws

SLAM!

Nieuw gezicht en geluid voor radiostation SLAM!

') ')

15-08-2022

SLAM! geeft energie, altijd en overal. ‘Boost Your Life’ is dan ook het nieuwe motto van het Pop & Dance station van Nederland. Vanaf vandaag gaat de luisteraar dat overal zien en horen. SLAM! presenteert een aangescherpt merkverhaal, op de radiozender met een strakke nieuwe programmering en nieuwe audiovormgeving, op de eigen social media kanalen, in het land tijdens festivals en events. Ook is dit terug te zien in de gloednieuwe ‘Boost Your Life’ brand campagne, die de doelgroep aanzet om samen met SLAM! het leven keihard te boosten. Deze campagne wordt uitgerold op tv, online, social, print en out-of-home. Check hier onze videocommercial!

SLAM! is niet weg te denken uit het radiolandschap. Het merk zorgt altijd voor extra power; tijdens het opstaan, onderweg, tijdens het werk, een work-out of om de nacht te vieren. SLAM! boost het leven. Daar is het merk groot mee geworden en die belofte gaat het station nu nog steviger benadrukken, met de uitgesproken pop en dance muziekmix, spraakmakende content, unieke acties en met deze nieuwe campagne. Dat de doelgroep dat wil, laten de alsmaar stijgende bereikcijfers zien. De eerste helft van 2022 was het beste eerste halfjaar ooit voor SLAM!. In de meest recente meting realiseerde het station een marktaandeel van 3,7% in de doelgroep20-49 jaar*. Met meer dan een miljoen abonnees op YouTube en tientallen miljoenenweergaven op TikTok en Instagram gaat SLAM! ook online door het dak*.

Chiel de Leeuw, Marketing Director SLAM!, legt uit: “Alles draait bij SLAM! om positieve energie. Dat is voor ons vanzelfsprekend en dat moeten we ons publiek dan natuurlijk ook heel expliciet vertellen. We hebben de afgelopen tijd gebruikt om het verhaal van SLAM! aan te scherpen. We zijn famous for onze uptempo muziekmix, daar zijn we groot mee geworden. We haten saaiheid en hebben een hekel aan heilige huisjes. We willen alles uit het leven halen, we zoeken de rand op, willendansen, sjansen. SLAM! is niet te stoppen. Dit alles brengen we nu samen in ‘Boost Your Life’. Dat weten onze fans al lang en met de Boost Your Life brand campagne gaan we nu ook de rest van Nederland veroveren.”

Om de Boost Your Life campagne extra te vieren is het dagelijkse lunchprogramma Housuh in de Pauzuh deze week 24/7 te horen. Housuh in de Pauzuh XL neemt de luisteraar mee op een trip down memory lane, waarbij de playlist alle kanten op gaat: van clubknallers uit de 00’s, naar hiphop bangers uit de 90’s, dikke hits van nu, maar ook typische guilty pleasures en natuurlijk de lekkerste zomerhits; het komt allemaal voorbij. Een extra boost om deze zonnige week door te komen!

*Bron: meest recente luistercijfers van het Nationaal Luister Onderzoek, uitgevoerd door GfK en YouTube Studio, Meta Business Suite en Tik Tok Analytics.

  • Brand
  • Marketing
  • SLAM!