Nieuws

SLAM!

NIEUW: Audify Academy

') ')

13-09-2022

De wereld van geluid is volop in ontwikkeling en levert volop kansen voor merken en communicatie. Audify wil bijdragen aan de professionalisering van het audiodomein en het gebruik van audio door professionals verder ontwikkelen. Audio kan zoveel voor je merk doen, maar dan moet je wel weten wat er allemaal speelt en kan. Dat leer je op de Audify Academy. Met de Audify Academy kun je jezelf ontwikkelen en laten inspireren met kennis over audiocommunicatie. Je krijgt handvatten om audio op een effectieve wijze in te zetten.

Ontmoetingsplaats voor marketing en communicatie professionals
De Audify Academy is een ontmoetingsplaats voor professionals waar je de nieuwste inzichten over de werking van audio hoort. We doen het met elkaar, met de audio community van professionals ontginnen we het audiodomein. Om alle kansen die audio biedt optimaal te benutten.

Word Soundmaster!
De training – ontwikkeld door de grootste specialisten uit het media- en audiovak – bestaat uit verschillende modules die worden aangeboden via een online e-learning platform. Je bepaalt zelf dus wanneer en in welk tempo je de module volgt. Je sluit iedere module af met een toets om een certificaat en NIMA / PE punten te verdienen. Naast de online training zijn er diverse bijeenkomsten waar je andere professionals uit het brede audioveld ontmoet en kennis en ervaring kunt uitwisselen. Elke module is ongeveer twee uur studietijd. Je kiest zelf welke modules interessant zijn. Als je alle modules succesvol hebt afgesloten, mag je jezelf een Soundmaster noemen.

De 6 modules van de Audio Academy

  1. De ontwikkelingen in het audiolandschap
  2. Audiolandschap & consumptie: nu en in de toekomst
  3. Het domein audio in de mediastrategie & creatie
  4. Luistercijfers en het nieuwe Nationaal Media Onderzoek
  5. Audio- en radioreclamevormen
  6. Wet- en regelgeving

 

Wat kost het?
Voor mensen uit het vak neemt Audify de kosten – 499 euro per module – van deze audio-opleiding voor haar rekening. Jij investeert je tijd en aandacht. Dat kan heel prettig wanneer het jou uitkomt, want het is een e-learning opleiding.

Schrijf je in voor de Audify Academy
Het gaat in eerste instantie om een voorinschrijving. Je zit nergens aan vast en wij houden je op de hoogte.

  • Audify