Nieuws

100% NL

Natasja Vos wint Bitcoin met SLAM!-spel ‘Het Wachtwoord’

') ')

29-04-2021

Natasja Vos uit Gameren heeft vanavond een Bitcoin met -op dit moment- een waarde van 44.183 euro gewonnen. Tijdens het spannende finalespel van Het Wachtwoord nam Natasja het op tegen vier medefinalisten, waarna ze de kluis wist te openen met de juiste sleutel. SLAM! is het eerste radiostation ter wereld dat een Bitcoin weggeeft. Een bijzondere prijs, want Natasja bepaalt zelf of ze haar Bitcoin houdt en wacht tot hij nog meer waard wordt, of direct casht voor de waarde die de cryptomunt op dit moment heeft.

Natasja Vos: ”Ik ben zo blij dat ik heb gewonnen, ik kan het bijna niet geloven. Ik raadde het allereerste wachtwoord en pakte tijdens de finale ook nog de goede sleutel. De komende tijd laat ik de Bitcoin nog even staan en hopelijk wordt hij dan nog meer waard.”

Martijn Zuurveen, Radio Director RadioCorp: ‘Met de grootste SLAM!-actie ooit hebben we onze luisteraars en volgers een maand lang geboeid met entertainende content. Vijf weken lang hebben Nederlanders gejaagd op het wachtwoord. De reacties via radio, SLAM!-tv en onze socials bleven maar binnenstromen. En er zit meer in het verschiet, zo gaan we binnenkort EK-tickets weggeven voor het Nederlands Elftal en pakken we groots uit tijdens ADE dit jaar.’

Het Wachtwoord
De afgelopen weken stond radiostation SLAM! in het teken van ‘Het Wachtwoord’. Luisteraars zaten de hele dag aan de radio gekluisterd om met de hints van de Bitcoin Meester het wachtwoord te raden en zo een finaleplek te bemachtigen. SLAM! geeft de Bitcoin samen weg met partner Bitcoin Meester.

  • Pers
  • SLAM!