Nieuws

Sunlite

“I will always love you” op nummer 1 in Valentijn top 500

') ')

08-02-2023

Luisteraars van Sunlite hebben “I will always love you” in de uitvoering van Whitney Houston verkozen tot mooiste Valentijnsnummer van 2023. Er is massaal gestemd om de meest romantische lijst van Nederland samen te stellen en daarbij is er één grote winnares naar voren gekomen. Nieuwsgierig naar de overige nummers in deze romantische top lijst? Vanaf vandaag tot en met 14 februari wordt de Valentijn top 500 uitgezonden bij Sunlite, hét radiostation voor non-stop soft & easy music.

Nummer 1 positie
Het origineel van ”I will always love you” werd in 1974 uitgebracht door Dolly Parton. Whitney Houston maakte van dit nummer een cover voor de film ”The Bodyguard” waarin zij zelf ook de hoofdrol vertolkte. De film werd een kaskraker, net als de populaire titelsong. Het nummer bereikte in 1992 de nummer één positie in Nederland en nu in 2023 dus weer, deze keer in de Sunlite Valentijn top 500.

Top 5
Tot 6 februari konden luisteraars van Sunlite hun stem uitbrengen op hun favoriete love song. Er is massaal gestemd en dat levert de volgende top 5 op:

5. My heart will go on – Celine Dion

4. Your song – Elton John

3. Make you feel my love – Adele

2. Perfect – Ed Sheeran

1. I will always love you – Whitney Houston

Nieuwsgierig naar de volledige top 500? Luister nu naar Sunlite.

  • #Valentijntop500
  • Sunlite