Nieuws

100% NL

Decemberactie RadioCorp een groot succes!

') ')

27-12-2022

In de RadioCorp-nieuwsbrief riepen we onze relaties op om gratis zendtijd te schenken aan Stichting ALS Nederland, Stichting Kika en Armoedefonds. En met succes. Want onze decemberactie heeft veel mensen blij gemaakt. Voor iedere mail die we binnenkregen gaven we €250 aan zendtijd weg. Daarmee kreeg Stichting ALS Nederland de afgelopen week een cheque van €67.500, stichting KIKA €43.500 en Stichting Armoedefonds €39.000 euro aan gratis radiozendtijd!

Frederique Kram, Manager Marketing, Communicatie en Fondsenwerving Stichting ALS Nederland liet ons weten: “Hier zijn we ontzettend blij mee! ALS is een dodelijke zenuw/spierziekte waar nog geen oplossing voor is. Alle aandacht is daarom nodig om zoveel mogelijk fondsen te werven voor het broodnodige onderzoek naar ALS. Heel veel dank aan iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt.”

Daar sluiten wij ons graag bij aan. Namens alle goede doelen en de mensen die dankzij deze doelen geholpen worden: bedankt voor jullie deelname. Geniet van de gratis karmapunten in 2023!

  • Kerstactie
  • RadioCorp