Nieuws

SLAM!

Bankgeheimen met Seats and Sofas

') ')

20-04-2022

Na een eerdere succesvolle samenwerking in 2021 met 100% NL, ging Seats and Sofas opnieuw in zee met RadioCorp om een jongere doelgroep te bereiken. Ga je voor het eerst op jezelf wonen? Dan ga je naar Seats and Sofas. Met die boodschap ging SLAM! aan de slag en kwamen we met ‘bankgeheimen’.

‘Bankgeheimen’ is opnieuw een succesvolle en creatieve samenwerking van Seats & Sofas en Radiocorp. Via de SLAM! app of slam.nl stuurden luisteraars hun foto’s en verhalen van hun bankgeheimen in. Door het promoten van de actie op de radio, wisten luisteraars van deze actie af. Het meest bizarre, epische en ongelofelijke geheim werd beloond met een gratis bank, aangeboden door Seats and Sofas. De hele week kwamen de meest grappige en bijzondere inzendingen voorbij. Op zondag vond de finale plaats in de wekelijkse avondshow (21:00 – 00:00) van Patrick & Max.

Goof van der Malen, Marketing Manager bij Seats and Sofas: Met RadioCorp hadden we eind 2021 al een hele leuke en succesvolle branded content campagne gedaan op 100% NL. Mede door het succes daarvan zijn we breder gaan kijken en hebben nu een branded content campagne ingezet op SLAM!. Het aanspreken van een totaal ander soort luisteraar bij deze radiozender is ook nu, door de inzet van RadioCorp, van A tot Z begeleid.’’

  • branded content
  • SLAM!