Nieuws

100% NL

100% NL organiseert romantisch Valentijnsconcert van Jaap Reesema tussen de haaien en roggen

') ')

06-02-2023

Extra uitpakken voor je geliefde op Valentijnsdag? Bij 100% NL, het station met de beste muziek van Nederland, maken luisteraars kans op een wel heel bijzondere droomdate. Op dinsdag 14 februari wordt een luisteraar met zijn of haar geliefde verrast door niemand minder dan Jaap Reesema. De populaire artiest verzorgt een exclusief privéconcert tijdens een romantisch droomdiner in Burgers’ Ocean in Burgers’ ZOO. Reesema speelt voor het liefdeskoppel voor het eerst een aantal nummers van van zijn nieuwe album ‘Als je voor me staat‘. 

Jaap kiest de winnaar
Om kans te maken op dit romantische diner kunnen luisteraars vanaf maandag 6 februari tot en met maandag 13 februari 12.00 uur via de 100% NL website een bericht achterlaten met daarin het meest romantische wat zijn of haar partner ooit geregeld heeft. Op maandag 13 februari kiest Jaap Reesema in de studio het verhaal dat de meeste indruk op hem heeft gemaakt. Dat wordt de winnaar van de unieke droomdate in Burgers’ Ocean.

Over het album
Na de mega hit ‘Nu Wij Niet Meer Praten’ (2020), is Jaap Reesema niet meer weg te denken uit de 100% NL top 20. In de tussentijd scoorde de zanger nog enkele grote Top 40-hits waaronder ‘Alles Komt Goed’, ‘Mijn Kleine Presidentje’ en ‘Grijs’. Echter bleef een nieuw album uit – tot vrijdag 10 februari! Op het album ‘Als Je Voor Me Staat’ staan naast de bekende hits, een aantal prachtige, nieuwe songs. Op alle nummers komt de warme en herkenbare stem van Jaap goed naar voren en hebben de nummers de juiste balans tussen prachtige ballads en uptempo songs. Een aantal van deze nummers zal Jaap Reesema tijdens de unieke valentijnsdate ook spelen voor het winnende duo in Burgers’ Zoo.

  • #valentijnsdag
  • #winactie